19 Δεκέμβριος, 2018 05:12

Breaking News

Η Mercedes φτιάχνει νέο power unit για το 2018

Η Mercedes φτιάχνει νέο power unit για το 2018
NANOSΗ Mercedes φτιάχνει νέο power unit για το 2018

Είναι η απόλυτη κυρίαρχος της Formula 1. Έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, διαθέτοντας το ταχύτερο και πιο αξιόπιστο μονοθέσιο του grid.

Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και τις Ferrari, Red Bull να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατές την ερχόμενη σεζόν, η Mercedes AMG Petronas ετοιμάζει τη δική της απάντηση για να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του τομέα κινητήριων συνόλων, Andy Cowell, η μονάδα ισχύος της Mercedes αναβαθμίζεται ριζικά, με τα περισσότερα τμήματα να είναι ολοκαίνουργια.

«Το power unit θα είναι σαν καινούργιο. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τη δύναμη και να μειώσουμε τις τριβές και τις απώλειες στα ηλεκτρικά συστήματα. Έχουμε κάποιες ιδέες και περιθώρια βελτίωσης σε ορισμένα κομμάτια. Βέβαια, όλα αυτά απαιτούν μεθοδικότητα, δουλειά, συγκέντρωση και ένα πρωτοποριακό δυναμόμετρο με εκπληκτικούς αισθητήρες ώστε να εκμεταλλευτείς το παραμικρό», τόνισε ο αρχιμηχανικός της γερμανικής ομάδας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 12:03

Περισσότερα Εδω

Related posts