19 Δεκέμβριος, 2018 11:12

Breaking News

«Η κυβέρνηση Ομπάμα γνώριζε τις καταγγελίες για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές, αλλά δεν έκανε τίποτα»

«Η κυβέρνηση Ομπάμα γνώριζε τις καταγγελίες για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές, αλλά δεν έκανε τίποτα»
NANOS«Η κυβέρνηση Ομπάμα γνώριζε τις καταγγελίες για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές, αλλά δεν έκανε τίποτα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέρριψε σήμερα ευθύνες στην κυβέρνηση του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα, επειδή δεν αντέδρασε στις υπόνοιες περί ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Την Παρασκευή ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων παρέπεμψε 12 Ρώσους αξιωματικούς της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών με την κατηγορία ότι έκλεψαν δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Οι ιστορίες που ακούσατε χθες για τους 12 Ρώσους έγιναν επί κυβέρνησης Ομπάμα, όχι επί κυβέρνησης Τραμπ», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Γιατί δεν έκαναν κάτι για αυτό, ιδίως αφού όπως λέγεται ο πρόεδρος Ομπάμα είχε ενημερωθεί από το FBI τον Σεπτέμβριο, πριν από τις εκλογές; (…) Πού είναι ο διακομιστής της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και γιατί δεν τον έχει στην κατοχή του το FBI; Βαθύ κράτος;» διερωτήθηκε στις αναρτήσεις του ο Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018, 14:54

Περισσότερα εδώ

Related posts