19 Σεπτέμβριος, 2018 21:09

Breaking News

«Η δημοκρατία και οι αξίες της ζωής θα νικήσουν»

«Η δημοκρατία και οι αξίες της ζωής θα νικήσουν»
NANOS


Ο Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Δήλωση για το τρομοκρατικό «χτύπημα» στις Βρυξέλλες από το Νίκο Παπαδόπουλο που αναφέρει:

«Το χτύπημα  στις Βρυξέλλες, ένα ακόμη στην αλυσίδα των πρόσφατων αιματηρών τρομοκρατικών ενεργειών ανά τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη, πλήττει θανάσιμα τις ουμανιστικές αρχές, τις αξίες της ζωής, την ίδια τη δημοκρατία.

Δυνάμεις του πολιτικού και θρησκευτικού φονταμενταλισμού προσπαθούν με όπλο τον πιο αρχέγονο φόβο να επιβάλλουν ένα κόσμο μισαλλοδοξίας, δογματικού και ρατσιστικού μίσους. Τα σχέδια αυτά δεν θα περάσουν. Νίκη του φόβου και της τρομοκρατίας σημαίνει ήττα της δημοκρατίας και των αξιών της ζωής Σύσσωμη η ανθρωπότητα – ειδικότερα η Ευρώπη που οι δημοκρατικές κατακτήσεις της πλήττονται κατάφωρα – δεν θα το επιτρέψει.

Ο ελληνικός λαός σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας  εκφράζει την  συμπαράστασή του στο βελγικό λαό  καταδικάζοντας τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις. Η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις συνολικότερες αντίξοες συνθήκες  που κυριαρχούν στη χώρα μας με τα ποικίλα ανοιχτά μέτωπα κυρίως στο οικονομικό πεδίο και στο προσφυγικό, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα, λαμβάνει όλα τα πολιτικά και επιχειρησιακά μέτρα που είναι απαραίτητα για να  αποτρέψει κάθε τρομοκρατική ενέργεια και να προστατεύσει τους πολίτες».

 

 

Περισσότερα Εδω

Related posts