11 Δεκέμβριος, 2018 22:12

Breaking News

Ηράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο
NANOSΗράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο

Ένα ακόμη απίστευτο- αλλά όχι πρωτοφανές- περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα σε χώρο, ενός εκ των δύο μεγάλων νοσοκομείων του Ηρακλειου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής της παθούσας που είχε κινητικά προβληματα, άγνωστος πήρε το αναπηρικό καρότσι της, πριν το αντιληφθεί κανείς.

«Αν και έγραφε και ονοματεπώνυμο πάνω, αυτό δεν εμπόδισε το δράστη να το πάρει», αναφέρει ο πολίτης στο ekriti.gr. Όπως σημειώνει η ίδια, το συμβάν σημειώθηκε στις 24 Γενάρη. Ήρθε στην επικαιρότητα όμως αυτές τις μέρες, καθώς έχει παραστεί η ανάγκη για να βρεθεί ένα αναπηρικό καρότσι για έναν συμπολίτη μας που είναι ΑμΕΑ και έχει κινητικά προβληματα.

Ο πολίτης απευθύνθηκε στην «Κίτρινη Αποστολή», με την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει βοήθεια να επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ασυνείδητοι, εκμεταλλεύονται τους χώρους των νοσοκομείων και την παρουσία ασθενών και των συνοδών τους και κλέβουν κυριολεκτικά ό,τι μπορούν, παρά την προσπάθεια που αδιαμφισβήτητα καταβάλλεται από το προσωπικό ασφαλείας και τη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δυστυχώς δεν λείπουν κατά καιρούς οι κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων ή ακόμη και οι διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, στους εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων.

Πηγή: ekriti.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 09:39

Περισσότερα Εδώ

Related posts