16 Δεκέμβριος, 2018 10:12

Breaking News

ΗΠΑ: Πέθανε η ηγέτιδα του κινήματος κατά των αμβλώσεων Φίλις Σλάφλι

ΗΠΑ: Πέθανε η ηγέτιδα του κινήματος κατά των αμβλώσεων Φίλις Σλάφλι
NANOS
ΗΠΑ: Πέθανε η ηγέτιδα του κινήματος κατά των αμβλώσεων Φίλις ΣλάφλιΑπεβίωσε τη Δευτέρα, σε ηλικία 92 ετών, η συντηρητική Αμερικανίδα και ηγέτιδα του κινήματος κατά των αμβλώσεων Φίλις Σλάφλι, που είχε προσφέρει την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε το κίνημα Eagle Forum το οποίο είχε ιδρύσει.

«Η Φίλις Σλάφλι απεβίωσε, με την οικογένειά της δίπλα της, στο σπίτι της στο Σεντ Λιούις, στο Μισούρι» ανέφερε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα του το Eagle Forum.

Δικηγόρος με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο, η Σλάφλι υπήρξε για δεκαετίες σφοδρή πολέμιος του κομμουνισμού, του δικαιώματος στην άμβλωση και της καταχώρισης της ισότητας ανδρών και γυναικών στο αμερικανικό Σύνταγμα.

«Η Φίλις Σλάφλι είναι μια συντηρητική φυσιογνωμία που ηγήθηκε εκατομμυρίων δράσεων, μετασχημάτισε το συντηρητικό κίνημα και αγωνίστηκε, χωρίς φόβο, κατά του διεθνισμού εξ ονόματος των αμερικανικών οικογενειών και των εργαζομένων» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο είχε λάβει τον Απρίλιο την υποστήριξη της Φίλις Σλάφλι.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016, 13:20

Περισσότερα εδώ

Related posts