10 Δεκέμβριος, 2018 04:12

Breaking News

ΗΠΑ: Η Μπάρμπαρα Μπους αρνείται να λάβει άλλη ιατρική φροντίδα

ΗΠΑ: Η Μπάρμπαρα Μπους αρνείται να λάβει άλλη ιατρική φροντίδα
NANOSΗΠΑ: Η Μπάρμπαρα Μπους αρνείται να λάβει άλλη ιατρική φροντίδα

Η Μπάρμπαρα Μπους, πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία έχει αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα να νοσηλευτεί αρκετές φορές σε νοσοκομεία λόγω ασθενειών, αποφάσισε ότι δεν θέλει να ξαναλάβει ιατρική θεραπεία και ότι θέλει να περάσει τον χρόνο της περιστοιχισμένη από την οικογένειά της.

Η 92χρονη Μπους έβγαλε ανακοίνωση μέσω του γραφείου του συζύγου της, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ο οποίος στα 93 του πια, έγινε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που έφτασε σε αυτή την ηλικία.

Ο Μπους έχει αντιμετωπίσει και εκείνος θέματα υγείας, ενώ πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στην εντατική πέρυσι, λόγω πνευμονίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε όσους την ξέρουν, ότι η Μπάρμπαρα Μπους στάθηκε σαν βράχος κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της, ανησυχώντας όχι για εκείνη, χάρη στην πίστη της, αλλά για τους άλλους. Εϊναι περιστοιχισμένη από μία οικογένεια που λατρεύει, και εκτιμά τα πολλά θετικά μηνύματα και ειδικά τις προσευχές που λαμβάνει».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 73 χρόνια, ενώ η Μπάρμπαρα Μπους είναι η μόνη γυναίκα που έχει δει και τον άντρα της και τον γιο της να ορκίζονται πρόεδροι των ΗΠΑ.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 04:38

Περισσότερα εδώ

Related posts