16 Ιούλιος, 2018 00:07

Breaking News

Εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στους Σοφάδες

Εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στους Σοφάδες
NANOS

Με την καθιερωμένη παρέλαση επί της οδού Κιερίου κορυφώνονται την Παρασκευή οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στους Σοφάδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ομιλίες για το ιστορικό της ημέρας σε Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς κ.λ.π.
Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από 8ης πρωϊνής της 24ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, καθώς και φωταγώγηση των δημοσίων & δημοτικών καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ώρα 07.00 π.μ.
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες

Ώρα 10.15 π.μ.
Προσέλευση των επισήμων

Ώρα 10.30 π.μ.
Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εντός του Ιερού Ναού από την κ. Γεωργία Φερφυρή, εκπαιδευτικό του 1ου Δημ. Σχολείου Σοφάδων .

Ώρα 10.45 π.μ.
Μετάβαση στο μνημείο Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, γύρω από το οποίο θα παραταχθεί τιμητική ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Γενικού Λυκείου, Τ.Ε.Ε. καθώς και δημότες του Δήμου Σοφάδων.
Πρωτεύουσα θέση θα καταλάβουν οι ανάπηροι και τραυματίες πολέμου, πολεμιστές του 1940-41, οι σύλλογοι και τα αναγνωρισμένα σωματεία της πόλης με τις σημαίες τους.

Βράβευση του ηρωικού μαχητή του 731 κ. Ευάγγελου Κόγια.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει κατάθεση στεφάνων και τήρηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη των Ένδοξων Νεκρών – Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 11.45 π.μ.
Παρέλαση επί της οδού Κιερίου.

Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση στο ισόγειο του Δημαρχείου (αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ.) προς τιμήν των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών Αρχών και όλων των δημοτών.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Θεοδωρόπουλος Σεραφείμ, υπάλληλος του Δήμου.

Περισσότερα Εδω

Related posts