23 Ιούλιος, 2018 10:07

Breaking News

Ενίσχυση του νοσοκομείου Κιλκίς με προσωπικό ανακοίνωσε ο Ανδ. Ξανθός

Ενίσχυση του νοσοκομείου Κιλκίς με προσωπικό ανακοίνωσε ο Ανδ. Ξανθός
NANOSΤην ενίσχυση του νοσοκομείου Κιλκίς με προσωπικό εντός των προσεχών ημερών ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης.

Ο κ. Ξανθός ανέφερε ότι τις προσεχείς ημέρες θα διοριστούν δύο επικουρικοί γιατροί (παιδοψυχίατρος και μαιευτήρας) ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη 8 θέσεων σε επικουρικό προσωπικό και 9 θέσεων μόνιμων εργαζόμενων (τεσσάρων γιατρών και πέντε λοιπών ειδικοτήτων )από την επόμενη δέσμη των 2.440 προσλήψεων που θα προκηρυχθούν άμεσα.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα του Νοσοκομείου για την πρόσληψη 4 ακόμα επικουρικών γιατρών ενώ μέσα στον Απρίλιο θα τοποθετηθεί και επιπλέον προσωπικό από την προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά 21 άτομα (εννιά γιατρούς και 12 νοσηλευτικό προσωπικό και λοιπούς υγειονομικούς) για την ενίσχυση συγκεκριμένων δομών για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Παράλληλα ανέφερε ότι ξεκινά η διαδικασία της τοποθέτησης νέων διοικητών στα νοσοκομεία και ότι θα δοθεί προτεραιότητα στα νησιά και το Κιλκίς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 22:12

Περισσότερα Εδώ

Related posts