19 Οκτώβριος, 2018 17:10

Breaking News

Ενάλιος αρχαίος αμφορέας εντοπίστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου

Ενάλιος αρχαίος αμφορέας εντοπίστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου
NANOS
Ενάλιος αρχαίος αμφορέας εντοπίστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΖακύνθουΈναν ενάλιο πήλινο αμφορέα εντόπισαν λιμενικοί από την Λιμενική Αρχή Κατακόλου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έκανε το δρομολόγιο των 8.45 από Αθήνα για Ζάκυνθο.

Το αρχαίο αυτό εύρημα, βρίσκονταν σε χαρτοκιβώτιο μέσα στον χώρο αποσκευών του λεωφορείου και πάνω σε αυτό δεν αναγραφόταν ούτε όνομα αποστολέα ούτε όνομα παραλήπτη.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Κυλλήνης, την ώρα που οι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο και μπήκαν μέσα στο καράβι για Ζάκυνθο.

Προς έκπληξη του οδηγού, λιμενικοί από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κατάκολου προσέγγισαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ζήτησαν να ελέγξουν το χώρο των αποσκευών, όπου και βρήκαν το χαρτοκιβώτιο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου Ηλία Μαλλιά, «το συγκεκριμένο πακέτο δεν είχε παραδοθεί στην αποθήκη του Κηφισού και όλα δείχνουν πως κάποιος επιβάτης ή φερόμενος ως επιβάτης, έβαλε το χαρτοκιβώτιο μέσα στο χώρο των αποσκευών».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016, 21:32

Περισσότερα Εδώ

Related posts