19 Απρίλιος, 2018 23:04

Breaking News

Εκτός εαυτού ο Τραμπ δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους να του κάνουν ερώτηση

Εκτός εαυτού ο Τραμπ δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους να του κάνουν ερώτηση
NANOS«Ο όμιλος σας είναι απαίσιος! Ησυχία! Ησυχία! Όχι εσείς! Έκανε μια ερώτηση! Μην είστε αγενείς! Μεταδίδετε ψεύτικες ειδήσεις! Δεν θα σας αφήσω να μου κάνετε ερώτηση…» ήταν ορισμένες από τις φράσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους του CNN να του υποβάλλουν ερώτηση.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξής Τύπου που παραχώρησε ο μεγιστάνας του real estate με την ιδιότητα του προέδρου στη Νέα Υόρκη.

Αναφορικά με τα… όργια σε ξενοδοχείο στη Μόσχα με τα οποία τον εκβιάζουν οι Ρώσοι, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για «απολύτως ψευδή και κατασκευασμένη είδηση», επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους δημοκρατικούς και τη Χίλαρι Κλίντον, μεταδίδοντας κατασκευασμένες ειδήσεις.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση του, ο Τραμπ εμφανίστηκε αμετανόητος, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter:

«Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 09:47

Περισσότερα εδώ

Related posts