19 Ιούλιος, 2018 05:07

Breaking News

Εκτεταμένες φθορές σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης από κουκουλοφόρους

Εκτεταμένες φθορές σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης από κουκουλοφόρους
NANOSΣτο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΤ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στον πρώτο όροφο της ΔΟΥ, όπου βρίσκεται το ταμείο της Εφορίας. Έριξαν μεγάλη ποσότητα μπογιάς σε τοίχους και γραφεία και έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο χώρο βρίσκονταν δύο εργαζόμενες της Εφορίας ενώ μία ακόμη εργαζόμενη έμεινε εκτός του κτιρίου όταν είδε τα άτομα να εισέρχονται σε αυτό. Ένας από τους κουκουλοφόρους έμεινε μαζί της για να την εμποδίσει να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια της είπε να μην αγχώνεται και ότι πρόκειται για πολιτική παρέμβαση. Άντρες της Ασφάλειας συνέλεξαν αποτυπώματα και άλλα αντικείμενα (πυροσβεστήρας και δύο βαριοπούλες) από τον πρώτο όροφο της ΔΟΥ.

Σε κοντινή απόσταση από την Εφορία εντοπίστηκε ένα ζευγάρι γάντια το οποίο εκτιμάται ότι ανήκε σε έναν από τους δράστες.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν άντρας της Ασφάλειας πραγματοποίησε έλεγχο σε νεαρό άτομο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Διαβάστε επίσης: Κουκουλοφόροι έκαναν «γυαλιά καρφιά» εφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 12:38

Περισσότερα Εδώ

Related posts