18 Μάρτιος, 2018 06:03

Breaking News

«Είναι σημαντικό ότι παίξαμε ως ομάδα»

«Είναι σημαντικό ότι παίξαμε ως ομάδα»
NANOSΟ Γιώργος Πρίντεζης ανάφερε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 69-67 στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι είναι ομάδα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο MVP των «ερυθρόλευκων» τόνισε:

«Είναι σημαντικό ότι παίξαμε ως ομάδα, είχαμε διάρκεια. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ. Διάρκεια και χημεία μας χαρακτηρίζουν. Δικαίως πήραμε τη νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα, αν και δεχθήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ανακάμψαμε, πάμε καλά σε αυτό το κομμάτι, έχουμε διάρκεια. Μέσω της άμυνας βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Παίξαμε καλή άμυνα στα τελευταία τρία λεπτά.

Αυτά με τις παραδόσεις τα ξέρετε καλύτερα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάθε χρονιά, κάθε περίοδος. Ήρθαμε για να νικήσουμε. Όλα τα ματς μας ενδιαφέρουν. Ήρθαμε το παλέψαμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Δεν σημαίνει κάτι, όμως. Θα το χαρούμε σήμερα. Έχουμε δρόμο ακόμα, μακάρι να έχουμε διάρκεια και υγεία και να παίζουμε έτσι ως ομάδα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εκτός από την άμυνα μέτρησε το καθαρό μυαλό μας και η εμπειρία μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που ξέρουν αυτό το σημείο. Είμαστε από τις πιο έμπειρες ομάδες στον θεσμό σε ματς που κρίνονται στο τέλος, πήραμε τη νίκη».

Για το πλεονέκτημα της έδρας σχολίασε: «Καμία ήττα δεν είναι εύκολη. Έχουμε καιρό και δρόμο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι σημαντικό ότι έχουμε διάρκεια και παίζουμε καλά. Ας χαρούμε τη σημερινή νίκη και από αύριο βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το αν αφιερώνει τη νίκη στον Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Ξέρω ότι το χάρηκε πάρα πολύ. Απουσίες σαν του Βασίλη μπορεί να μην φαίνονται πολύ σε ένα-δύο ματς, αλλά σε βάθος χρόνου φαίνονται πολύ. Τον θέλουμε γρήγορα ξανά μαζί μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που πήγε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ανέφερε: «Χαρά μας που τους κάναμε και το ευχαριστήθηκαν και πέρασαν μια όμορφη βραδιά».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, 05:56

Περισσότερα Εδώ

Related posts