20 Απρίλιος, 2018 13:04

Breaking News

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στη Ναντ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στη Ναντ»
NANOSΟ Φελίπε Πάρντο στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στην μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη Ναντ, αλλά και στο ρόλο του Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Κολομβιανός που περνάει ιατρικά τεστ και υπογράφει σήμερα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στη Ναντ. Δεν έχω παίξει πολύ από την αρχή της σεζόν. Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για μένα, που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ναντ με τόσους πολλούς θαυμαστές. Ο Κριστιάν Καρεμπέ με ενθάρρυνε να υπογράψω. Πάντα με υποστήριζε. Γνωρίζω τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο από το πέρασμά μου από την Μπράγκα. Είναι ένας καλός προπονητής με μεγάλη ποιότητα. Η παρουσία του μέτρησε στην επιλογή μου».

Για τους στόχους του στη Ναντ «Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και μία πραγματική ευκαιρία να γίνω ο Φελίπε Πάρντο που ήμουν στο Champions League πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους το επίπεδό μου. Να παίξω, να σκοράρω, να δώσω ασίστ. Θα δώσω τα πάντα, όπως έκανα πάντα για να βοηθήσω τη Ναντ να φτάσει σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. Είναι ένα ομοιογενές πρωτάθλημα, με καλή ποιότητα και μεγάλα κλαμπ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, 13:16

Περισσότερα Εδώ

Related posts