17 Φεβρουάριος, 2018 23:02

Breaking News

Δικηγόρος του διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων ο Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος του διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων ο Αλέξης Κούγιας
NANOSΑνακοίνωση για τη νομική υπεράσπιση του Διευθυντού της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων κου Μάντζαρη Κωνσταντίνου εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:


Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανακοινώνει ότι μαζί με τους Δικηγόρους Ιωαννίνων κ.κ. Σπυρίδωνα Μποροδήμο και Ευάγγελο Παππά ανέλαβε το νομικό έργο της απαλλαγής από κάθε κατηγορία του Διευθυντού της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων κου Μάντζαρη Κωνσταντίνου.

Όπως είναι γνωστό, ο γεωπόνος και οικογενειάρχης κ. Μάντζαρης Κωνσταντίνος, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, κατηγορείται ότι διέπραξε ποινικό αδίκημα εξαιτίας των όσων είδαν τη δημοσιότητα από τα μ.μ.ε. (τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραπτός τύπος, διαδίκτυο) για την υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι όχι μόνο να βοηθήσουμε το Δικαστήριο να αθωωθεί ο συγκεκριμένος επιστήμων και άνθρωπος, αλλά και να στραφούμε νομικά κατά του οποιουδήποτε μέχρι σήμερα που έχει θίξει την τιμή, την προσωπικότητα και την υπόληψή του.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016, 12:58

Περισσότερα Εδώ

Related posts