21 Οκτώβριος, 2018 21:10

Breaking News

Διάγγελμα Ιβανόφ μέσα στην ημέρα – Η συνάντησή του με τον Ζάεφ κράτησε μόλις δύο λεπτά

Διάγγελμα Ιβανόφ μέσα στην ημέρα – Η συνάντησή του με τον Ζάεφ κράτησε μόλις δύο λεπτά
NANOSΜόλις δύο λεπτά διάρκεια είχε η συνάντηση του προέδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ μετέβη στην προεδρική κατοικία προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο της χώρας σχετικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Η συνάντησή τους, ωστόσο, δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, αναφέρει η ανακοίνωση της προεδρίας της γείτονος και προστίθεται ότι ο πρόεδρος Ιβάνοφ θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα στους πολίτες της χώρας.

 

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων makfax, ο Ζόραν Ζάεφ και ο Νίκολα Ντιμιτρόφ προσπάθησαν να παρουσιάσουν στον Ιβάνοφ το περιεχόμενο της συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό, αλλά ο Ιβάνοφ τους σταμάτησε πριν καν ξεκινήσουν και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνάντηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Σκοπίων αρνήθηκε να συζητήσει με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ τα οφέλη της ιστορικής συμφωνίας για το μέλλον της πΓΔΜ.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, 13:12

Περισσότερα εδώ

Related posts