25 Σεπτέμβριος, 2018 03:09

Breaking News

Δείτε LIVE τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Τ. Ερντογάν

Δείτε LIVE τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Τ. Ερντογάν
NANOSΣυνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Αλέξης Τσίπρας.


Δείτε LIVE τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ

Το τετ α τετ των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε το περιθώριο της συνόδου του NATO στις Βρυξέλλες, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19.00 (ώρα Ελλάδας) και είχε διάρκεια δύο περίπου ώρες. 

«Στις παρεμβάσεις μου τόνισα ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή» επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας και όπως δήλωσε αναφέρθηκε στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης. 

«Έθεσα με ένταση το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, ως μια πληγή ανοιχτή, όχι μόνο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά ως μια πληγή της Συμμαχίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Δεν θα έλεγα ότι η συνάντησή μου με τον κ. Ερντογάν ήταν από τις πιο εύκολες συναντήσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός και ανέφερε: «Έθεσα επιτακτικά στον κ.Ερντογάν το θέμα των δυο στρατιωτικών που κρατούνται χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Προφανώς ο κ.Ερντογάν αναφέρθηκε στο ζήτημα των οκτώ και του τόνισα ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 20:25

Περισσότερα Εδω

Related posts