19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί
NANOSΟ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος – Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, κάλεσε εκ νέου τον Ολυμπιακό να δώσει εξηγήσεις για τον αναπτήρα που είχε ριφθεί εναντίον του Κουλιμπαλί, στον αγώνα πρωταθλήματος των «ερυθρόλευκων» με τον Πλατανιά, στα Χανιά.

Πρωτοδίκως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας και πρόστιμο 50.000 ευρώ, όμως η Επιτροπή Εφέσεων απάλλαξε την πειραϊκή ομάδα, καθώς απεφάνθη ότι δεν μπορεί να δικάσει μέσω βίντεο, παραπέμποντας την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με τον κ. Μπαξεβάνη να επαναφέρει προς εκδίκαση την υπόθεση.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Στέφανος – Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπούμενης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς – ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 17:00

Περισσότερα Εδώ

Related posts