18 Ιούνιος, 2018 19:06

Breaking News

«Δίδυμα φεγγάρια»: Ο Φίλιππος διαβάζει κρυφά το ημερολόγιο της Αγάπης

«Δίδυμα φεγγάρια»: Ο Φίλιππος διαβάζει κρυφά το ημερολόγιο της Αγάπης
NANOS

Οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» είναι πολλές.

Ο Φίλιππος, πάνω που είναι έτοιμος να κάνει έρωτα με την Αγάπη, το μετανιώνει. Η Αγάπη απογοητεύεται. Ο Μπρούνο κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ, που δεν ανταποκρίνεται.

Η Μαρουσώ κι η Αγάπη πάνε σ’ ένα βιβλιοπωλείο, όπου την προσοχή της Αγάπης τραβάει μια κάρτα του Μπουράνο στη Βενετία κι ένα αισθηματικό βιβλίο που το εξώφυλλό του είναι πάλι το Μπουράνο. Είναι το βιβλίο που έχει γράψει η ίδια! Η Αγάπη νιώθει έντονα συναισθήματα, τόσο που η Μαρουσώ της κάνει δώρο την κάρτα και το βιβλίο.

Ο Παύλος συνεχίζει να διαβάζει το βιβλίο κι αυτά που ανακαλύπτει για την Αγάπη, τον εξοργίζουν. Ο Απόστολος προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να φροντίσει την υγεία του, που είναι σε κρίσιμη κατάσταση κι η Αρετή κρυφακούει και τρομοκρατείται πως ο Παύλος θα «φύγει». Η Αλίκη πηγαίνει στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη για να διεκδικήσει το δίκιο της με τον Παύλο. Η Ελισάβετ αποφασίζει να κρατήσει το παιδί. Όταν όμως το ανακοινώνει στον Δημήτρη, η αντίδρασή του την απογοητεύει. Η Αγάπη αρχίζει να γράφει ημερολόγιο, όπου περιγράφει τον έρωτα της για τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος διαβάζει κρυφά το ημερολόγιο. Στο σπίτι του Παύλου, έρχεται η Εύα, η δημοσιογράφος έτοιμη για όλα…

Περισσότερα Εδω

Related posts