19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ζέτα δέχεται επίθεση – Θα χάσει το παιδί;

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ζέτα δέχεται επίθεση – Θα χάσει το παιδί;
NANOS

Οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» είναι πολλές.

Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση από τους άντρες που έβαλε ο Δημήτρης. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, κινδυνεύοντας να χάσει το μωρό. Η Εύα ψάχνει να ανακαλύψει τι συμβαίνει με την απόλυτη ομοιότητα της Ελισάβετ με την Αγάπη Ταξοπούλου. Από σύμπτωση πηγαίνει στο γραφείο του Μπρούνο, για να κλείσει ένα μοντέλο και στο μπουκ με τα μοντέλα, βλέπει την Ελισάβετ!

Η Αγάπη έχει διπλωθεί από τους πόνους, νιώθοντας ακριβώς όπως και η δίδυμη αδελφή της, κι ο Φίλιππος την φροντίζει με ενδιαφέρον. Καταλαβαίνουμε πως έχει αρχίσει και την ερωτεύεται. Η Κατερίνα, η φίλη της Αγάπης που ήρθε από το Λονδίνο, κρύβει μυστικά που θα αποκαλυφθούν.9179_1252377821442297_562761300778610031_n

Ο Φίλιππος είναι πεισμένος πως ξέρει την ταυτότητα της Αγάπης. Ο Αργύρης στην Πάρο πέφτει πάνω στην Αγάπη και τον Φίλιππο. Η Αγάπη θυμάται πως την κυνηγούσε και όταν ο Αργύρης τρέχει για να τους αποφύγει μοιραία γεγονότα ακολουθούν… Η Αλίκη λέει στο Μπρούνο πως η Ελισάβετ δεν θα κάνει τη διαφήμιση κι αυτός πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Παύλο, πιστεύοντας πως αυτός κρύβεται πίσω από την άρνησή της.

Περισσότερα Εδω

Related posts