18 Ιούλιος, 2018 21:07

Breaking News

Γερμανός απαγχονίστηκε σε μεζονέτα στην Πορταριά Πηλίου

Γερμανός απαγχονίστηκε σε μεζονέτα στην Πορταριά Πηλίου
NANOSΑπαγχονισμένος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε μεζονέτα που διέθετε σε συγκρότημα κατοικιών στην Πορταριά, ένας 80χρονος Έλληνας, που διαμένει στη Γερμανία και για έξι μήνες το χρόνο έμενε στην περιοχή.

Ο ηλικιωμένος ήρθε στο σπίτι προχθές και ανέμενε τη γυναίκα του την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το Πάσχα των καθολικών. Χθες, ο 80χρονος, δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η υπεύθυνη του συγκροτήματος κατοικιών που ήθελε να τον καλωσορίσει, ενώ του τηλεφωνούσε και η γυναίκα του από τη Γερμανία, που τελικά μίλησε με τη γυναίκα και της είπε ότι είχε το τηλέφωνο κλειστό.

Λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί η υπεύθυνη των κατοικιών επικοινώνησε με την Αστυνομία, και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί, που μπήκαν στο σπίτι με τα κλειδιά της γυναίκας.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού με βρόγχο που έφτιαξε από σχοινί και έδεσε στα κάγκελα μικρού παραθύρου του χώρου, ύψος από το δάπεδο.

Μάλιστα ο 80χρονος φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του, καθώς για να περάσει τον βρόγχο στο λαιμό του, ανέβηκε σε σκάλα την οποία στη συνέχεια κλώτσησε.

Η Αστυνομία ζήτησε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Πηγή: magnesianews


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 13:00

Περισσότερα Εδώ

Related posts