19 Απρίλιος, 2018 23:04

Breaking News

Γενική συνέλευση παρωδία στην Αμφιλοχία

Γενική συνέλευση παρωδία στην Αμφιλοχία
NANOSΗ «κίνηση για την αναγέννηση της πυγμαχίας» εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Αναλυτικά:

«Διαβάσαμε με έντονο προβληματισμό το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας αναφορικά με τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης για τον οικονομικό απολογισμό.

Αν ήμασταν στη θέση σας θα είχαμε την ευθιξία να μην ανεβάσουμε καν φωτογραφίες από μια μικρή μισοάδεια αίθουσα! Αυτή είναι κύριοι η εκπροσώπηση της Ελληνικής Πυγμαχίας; Σε αυτό το σημείο την καταντήσατε και εξακολουθείτε να υπερηφανεύεστε και να εθελοτυφλείτε; Έχετε συνειδητοποιήσει πόσες χιλιάδες αθλητών γυμνάζονται καθημερινά; Πόσοι Αθλητικοί Σύλλογοι υπάρχουν και επιλέγουν να απέχουν από ένα τόσο δυναμικό και τεχνικό Ολυμπιακό Άθλημα;

Και εσείς… υπερηφανεύεστε γιατί πήρατε πρωτοποριακές αποφάσεις: «Τον διαχωρισμό της Γενικής Βαθμολογίας σε άνδρες και γυναίκες»! Τώρα ησυχάσαμε και γεμίσαμε σιγουριά, γιατί με τέτοιες σημαντικές αποφάσεις από τόσο πολλούς Συλλόγους σε Γενική Συνέλευση η Πυγμαχία θα φτάσει εκεί που της αξίζει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε και να κρύβεστε αντί να κομπάζετε για την κατάντια του Αθλήματος».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, 08:50

Περισσότερα Εδώ

Related posts