20 Ιούλιος, 2018 22:07

Breaking News

Βέλγιο: Μήνυμα ενότητα από τον βασιλιά Φίλιππο

Βέλγιο: Μήνυμα ενότητα από τον βασιλιά Φίλιππο
NANOSΣε διάγγελμα του προς το βελγικό έθνος, ο βασιλιάς Φίλιππος δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, βασίλισσα Ματίλντα, συμμερίζονται τον πόνο όλων εκείνων που υποφέρουν από τις «δειλές και απεχθείς επιθέσεις» που βύθισαν στο πένθος τη χώρα.

«Αντιμέτωποι με αυτήν την απειλή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί απαντήσεις με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και αξιοπρέπεια» σημείωσε.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ κάλεσε τον βελγικό λαό να παραμείνει ενωμένος, δηλώνοντας πως θα πολεμήσει για την υπεράσπιση των δημοκρατικών αξιών και ότι η καρδιά του βρίσκεται δίπλα στα θύματα των βάρβαρων επιθέσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 31 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι να τραυματιστούν, ο Βέλγος πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «τα χτυπήματα καταρράκωσαν τις ζωές των ανθρώπων».

«Αυτές είναι ζωές που καταρρακώθηκαν, άνθρωποι που πήγαιναν στις δουλειές τους, που βρίσκονταν καθ’ οδόν πιθανώς με ανέμελη διάθεση για την εργασία τους ή το σχολείο και δολοφονήθηκαν με την πιο ακραία βαρβαρότητα» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 04:30

Περισσότερα εδώ

Related posts