17 Νοέμβριος, 2018 23:11

Breaking News

Αυτοί είναι οι ισοβίτες που απέδρασαν

Αυτοί είναι οι ισοβίτες που απέδρασαν
NANOS
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει η μαρτυρία ενός οδηγού λεωφορείου που βρισκόταν χθες κοντά στο σημείο απόδρασης των τεσσάρων δραπετών (οι δύο συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά).

Ο αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στην πύλη Ε3 του λιμανιού ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. πως οι δύο σκληροί ισοβίτες που αναζητούνται επιβιβάστηκαν, αμέσως μετά την απόδραση, σε δύο διαφορετικά βαν, τα οποία τους ανέμεναν σε παρακείμενο στενό.

Η μαρτυρία αυτή αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ανακύπτει το ισχυρό ενδεχόμενο οι δύο δραπέτες να είχαν οργανώσει την απόδρασή τους μέσα από τις φυλακές και πριν από την αναχώρησή τους για την Κρήτη.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς με βαρύ ποινικό μητρώο που εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών και ανθρωποκτονίας και είναι καταδικασμένοι σε δις ισόβια. Ο λόγος για τους Χαλίλι Τζουλιάνο και Ντόντζι Αλφόνσο, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύει σήμερα το zougla.gr.


(Ο Χαλίλι Τζουλιάνο αριστερά και ο Ντόντζι Αλφόνσο δεξιά)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαλίλι Τζουλιάνο έχει καταδικαστεί σε ισόβια, για τη δολοφονία ενός παιδιού στην Καλαμάτα και του πατέρα του. Ο εν λόγω κακοποιός φέρεται να είναι συγκατηγορούμενος του γνωστού κακοποιού Βασίλη Βαρελά. Το έτος 2009 αποπειράθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια να εκτελέσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Ο έτερος δραπέτης, Ντόντζι Αλφόνσο έχει εμπλακεί σε ληστείες και έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Το χρονικό της απόδρασης

Η απόδραση από το λιμάνι του Πειραιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής 11 κρατουμένων με βαν της αστυνομίας από την Αθήνα στην Κρήτη.

Λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου με προορισμό τα Χανιά, τέσσερις κρατούμενοι κατάφεραν να σπάσουν τα δεσμά τους και διέφυγαν τρέχοντας στους εξωτερικούς χώρους του λιμανιού.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή λιμενικών, κατόρθωσαν να πιάσουν τους δύο από αυτούς.

Περισσότερα Εδώ

Related posts