21 Οκτώβριος, 2018 05:10

Breaking News

Αποχώρησε από τον Πανθρακικό ο Χατζηνικολάου

Αποχώρησε από τον Πανθρακικό ο Χατζηνικολάου
NANOSΟ Γιάννης Χατζηνικολάου υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο του Πανθρακικού επικαλούμενους σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Ο Έλληνας τεχνικός δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την ομάδα της Κομοτηνής να αναφέρει ότι είχε ίωση.


Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο 51χρονος προπονητής προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου:

“Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίο να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία. Λυπάμαι που το έργο μου δε γίνεται να ολοκληρωθεί και εύχομαι ο Πανθρακικός να επανέλθει στις επιτυχίες που του αρμόζουν. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και ιδιαίτερα τη διοίκηση τόσο για την άψογη συνεργασία μας όσο και για την κατανόηση που έδειξε, αποδεχόμενη το αίτημά μου”».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016, 14:24

Περισσότερα Εδώ

Related posts