11 Δεκέμβριος, 2018 22:12

Breaking News

Απουσιάζει από την ταυτότητα του «Έθνους» ο Δημήτρης Μάρης

Απουσιάζει από την ταυτότητα του «Έθνους» ο Δημήτρης Μάρης
NANOS

Από την εφημερίδα Έθνος αποχωρεί ο Δημήτρης Μάρης μετά την όξυνση στις σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μάρης σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου, δεν περιλαμβάνεται καν στην ταυτότητα της εφημερίδας.

Μέχρι και το φύλο της Κυριακής, ο Δημήτρης Μάρης εμφανιζόταν στην ταυτότητα της 2ης σελίδας, πάνω από τον Γενικό Διευθυντή, Τραϊανό Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν έβρισκαν πεδίο συνεννόησης. Έτσι, προτιμήθηκε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από την ταυτότητα, παρά την απουσία Μάρη, στο δυναμικό παραμένουν οι δύο στενοί συνεργάτες του, Μάνος Μίχαλος και Μάνος Χωριανόπουλος.

Σε περίπτωση που ο Δημήτρης Μάρης αναλάμβανε την ιδιοκτησία της εφημερίδας, η πλευρά του της Dimera είχε ζητήσει να καταβάλει ένα ποσό αποζημίωσης της τάξης των 4 εκατ. ευρώ είτε να αποχωρήσει με τους συνεργάτες του και να παραδώσει την ιδιοκτησία του Έθνους στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη.

Σε περίπτωση που η εφημερίδα περάσει πλήρως στον έλεγχο του ομογενή επιχειρηματία, τίποτα δεν θα αλλάξει στην έκδοση της εφημερίδας Έθνος, η οποία θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της. Μάλιστα, έχουν βρεθεί ήδη νέα γραφεία για τη στέγασή της.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες υπαγορεύουν πως στην αποχώρηση Μάρη διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο τα τεκταινόμενα στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής.

Περισσότερα Εδω

Related posts