19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Απαγόρευση συναθροίσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Αναβάλλονται συγκεντρώσεις

Απαγόρευση συναθροίσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Αναβάλλονται συγκεντρώσεις
NANOSΜε απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφαλείας κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2016 μέχρι και την 01.00 ώρα της 25 Μαρτίου 2016, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπονται στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Αγίων Πάντων – Ελ. Βενιζέλου – Νεοχωρίου – Παν. Φανερωμένης – Κλαυδιανού – Αυρηλιανής – Πλ. Μουσχουντή – Κασσάνδρου –Ολυμπιάδος – Αγίου Δημητρίου – Εθνικής Αμύνης – Εγνατία – Μοναστηρίου (μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Αγ. Πάντων), καθώς και στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στο πάρκο Τσιρογιάννη, στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης – Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς.

Εξαιτίας της απαγόρευσης αυτής οι δυο συγκεντρώσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα αναβάλλονται.

Έτσι, η μια, «Ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00 μ.μ. στον Λευκό Πύργο, ενώ για την αντιφασιστική δεν έχει οριστεί ακόμη ακριβής ώρα και σημείο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, 08:14

Περισσότερα Εδώ

Related posts