19 Απρίλιος, 2018 23:04

Breaking News

Απίστευτο σκάφος από τη Lexus

Απίστευτο σκάφος από τη Lexus
NANOSΑκολουθώντας το παράδειγμα της Mercedes-AMG, η ιαπωνική φίρμα κατασκευής πολυτελών οχημάτων δημιούργησε ένα εντυπωσιακό sport yacht.

Την ιδέα για την κατασκευή του σκάφους είχε το μεγάλο αφεντικό του ομίλου Toyota, Akio Toyoda. O Ιάπωνας ήθελε να δει κάτι πρωτοποριακό, ένα σκαρί που θα «σκίζει» τα κύματα και θα φέρει την υπογραφή της θυγατρικής μάρκας. Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, χάρη στη φημισμένη εταιρεία Marquis-Carver Yacht Group από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Όλο το yacht είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, περιορίζοντας σημαντικά το βάρος και ωφελώντας τις επιδόσεις και την κατανάλωση καυσίμου. Οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με τα καλύτερα υλικά από δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο. Διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα πλοήγησης και υπερ-πλούσιο εξοπλισμό.   

Μπορεί να φιλοξενήσει έως οκτώ άτομα στο κατάστρωμα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. Τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας είναι μοναδικά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες.

Το 12,7 μέτρων Lexus Sport Yacht τροφοδοτείται από δύο πανίσχυρους V8 5.0 λίτρων κινητήρες που προέρχονται από το Lexus GS F. Αποδίδουν συνδυαστικά 880 ίππους, δίνοντας τη δυνατότητα στο σκάφος να αναπτύξει ταχύτητα 43 κόμβων. 

Το yacht είναι σε πρωτότυπη μορφή και κανείς δεν γνωρίζει αν θα περάσει στην παραγωγή, εκτός, ίσως, από τον πρόεδρο της Toyota.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, 19:45

Περισσότερα Εδω

Related posts