18 Ιούλιος, 2018 18:07

Breaking News

Απάντηση δημοτικής αρχής για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων

Απάντηση δημοτικής αρχής για τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων
NANOS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης, διακινούνται τις τελευταίες ώρες σενάρια για «καραβιές» μεταναστών που έρχονται στο Βόλο, με προφανή στόχο να ενσπείρουν την ανησυχία και τον πανικό στους πολίτες και να προκαλέσουν ένα αρνητικό κλίμα στην κοινωνία.

Ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες του Βόλου ότι διαχειριζόμαστε και αυτό το θέμα με πλήρη υπευθυνότητα και τη δέουσα σοβαρότητα, με γνώμονα πρώτα απ’ όλα τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

Ήδη βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και την Περιφέρεια για την αναζήτηση της βέλτιστης λύσης και καμία απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί εάν δεν έχει τη δική μας συναίνεση.

Οι πολίτες να είναι σίγουροι ότι και το καλύτερο δυνατό θα γίνει, αλλά και οι ίδιοι θα έχουν μια έγκυρη και πλήρη ενημέρωση και γι’ αυτό το θέμα. Η αδιαφάνεια και το παρασκήνιο ήταν οι μεθοδεύσεις των πολιτικών απατεώνων που δρούσαν σε αυτή τη πόλη και την κατέστρεφαν συστηματικά, με ιδιοτέλεια, έχοντες τη αμέριστη συμπαράσταση αυτών των δημοσιογραφικών βόθρων, που λειτουργούσαν σαν «εργαλεία» για τις βρόμικες δουλειές τους.

 

 

Περισσότερα Εδω

Related posts