19 Ιούνιος, 2018 18:06

Breaking News

Ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά η SsangYong

Ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά η SsangYong
NANOSΤα νέα Tivoli και XLV εκτόξευσαν την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία στην παγκόσμια αγορά, σημειώνοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2016.

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που η Ssangyong καταγράφει ανοδική πορεία, με τον περασμένο μήνα να είναι ο καλύτερος από πλευράς πωλήσεων στην ιστορία της φίρμας.

Συνολικά, οι παγκόσμιες ετήσιες πωλήσεις της εταιρείας καταμετρήθηκαν κατά 7,7% περισσότερες σε σύγκριση με τις πωλήσεις του 2015. Την ίδια περίοδο, το Tivoli κατέγραψε αύξηση κατά 34,7%, ξεπερνώντας τις 100.000 μονάδες από το λανσάρισμά του, γεγονός που το καθιστά το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της μάρκας.

Στην ελληνική αγορά η SsangYong κατέγραψε για το 2016 ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια που είχε διαχρονικά, ενώ ήταν η μάρκα με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης πωλήσεων σε σχέση με το 2015.   

Το 2017 αναμένεται να είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά για την κορεατική μάρκα, καθώς η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με ένα μεγάλο πολυτελές SUV, εφοδιασμένο με καινούργιο δίλιτρο turbo κινητήρα βενζίνης και προηγμένες τεχνολογίες.

Ανακαλύψτε εδώ τα Tivoli και XLVΕπιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 08:28

Περισσότερα Εδω

Related posts