11 Δεκέμβριος, 2018 23:12

Breaking News

Ανατροπή φορτηγού συνεργαζόμενου με την Ελληνικός Χρυσός που εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης στην Ολυμπιάδα

Ανατροπή φορτηγού συνεργαζόμενου με την Ελληνικός Χρυσός που εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης στην Ολυμπιάδα
NANOSΑνατροπή φορτηγού συνεργαζόμενου με την Ελληνικός Χρυσός που εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης στην Ολυμπιάδα

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 15:30, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ολυμπιάδας Στρατωνίου καταγράφηκε περιστατικό ανατροπής Φ.Ι.Χ., ιδιοκτησίας συνεργαζόμενου με την Ελληνικός Χρυσός εργολάβου, που εκτελούσε μεταφορά υλικού αποκατάστασης, από τον παλαιό Χώρο Απόθεσης Τελμάτων Ολυμπιάδας προς τον Χώρο Ξηρής Απόθεσης του Κοκκινόλακα.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Αστυνομία και την Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος.

Η εταιρεία συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή με τις αρμόδιες Αρχές για την διαχείριση και άμεση αποκατάσταση του συμβάντος. Παράλληλα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει των απαιτούμενων κανονιστικών απαιτήσεων και προδιαγραφών ασφαλείας, για την άμεση απομάκρυνση του υλικού που διέρρευσε λόγω της ανατροπής του οχήματος. Το υλικό έχει πιστοποιηθεί ως μη επικίνδυνο κατόπιν των πλέον αυστηρών ελέγχων και βάσει των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών.

Το Φ.Ι.Χ. που ανετράπη εκτελούσε στο πλαίσιο του έργου αποκατάστασης της Ολυμπιάδας, μεταφορά υλικού που προέρχεται από τον καθαρισμό και την αποκατάσταση υπολειμμάτων καθαρισμού του παλαιού Χώρου Απόθεσης Τελμάτων Ολυμπιάδας προς τον Χώρο Ξηρής Απόθεσης του Κοκκινόλακα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 16:02

Περισσότερα Εδώ

Related posts