18 Οκτώβριος, 2018 08:10

Breaking News

Αναβολή για τις συμπληρωματικές εξηγήσεις των συνεργατών του Μαρινάκη στην Εισαγγελία Πειραιά

Αναβολή για τις συμπληρωματικές εξηγήσεις των συνεργατών του Μαρινάκη στην Εισαγγελία Πειραιά
NANOSΣτην Εισαγγελία Πειραιά και συγκεκριμένα στην εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα παρουσιάστηκαν χθες Τετάρτη οι συνεργάτες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη Νίκος Συντυχάκης και Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ως κληθέντες και μάλιστα ανωμοτί, ως ύποπτοι, για ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην υπόθεση NOOR1.

Η εισαγγελέας αρνήθηκε να τους δεχτεί παρά την επιμονή των δύο κληθέντων, δεδομένου ότι εκκρεμεί αίτημα εξαίρεσης της από την υπόθεση του βασικού κληθέντος για εξηγήσεις ανωμοτί που είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανή εμπλοκή στην εξέλιξη της υπόθεσης, προτίμησε να ακολουθήσει τους τύπους αναμένοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται για το αίτημα εξαίρεσης της.

Ως εκ τούτου οι Συντυχάκης και Μπαϊρακτάρης θα λάβουν νέα κλήση για να παρουσιαστούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πειραιά. Σημειώνεται πως όλα τα αιτήματα εξαίρεσης της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα που κατατέθηκαν στο παρελθόν από εμπλεκομένους στην υπόθεση NOOR1 απορρίφθηκαν.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, 19:09

Περισσότερα Εδώ

Related posts