19 Απρίλιος, 2018 23:04

Breaking News

Αναβλήθηκε η δίκη Περέιρα-Κασάμι

Αναβλήθηκε η δίκη Περέιρα-Κασάμι
NANOSΗ δίκη του Παϊτιμ Κασάμι και του Βίτορ Περέιρα στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών πήρε αναβολή, λόγω της αδυναμίας του δικηγόρου του Ελβετού μέσου να παραστεί στη διαδικασία, καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν σε ένα άλλο δικαστήριο/

Ο Βασίλης Δημακόπουλος, που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, έστειλε τον συνεργάτη του να αιτηθεί την αναβολή της δίκης και το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα. Από την διαδικασία απουσίαζε και ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ η δίκη υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018!

«Το γεγονός πως δεν βρίσκονται εδώ για να απολογηθούν Περέιρα και Κασάμι αποτελεί μεγάλη προσβολή για τη δικαιοσύνη», ανέφερε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε υποβάλλει μήνυση.

Ο πρώην προπονητής και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση και υποκίνηση σε αθλητική βία, λόγω της συμπεριφοράς τους κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακού τον Μάρτιο του 2015, όταν και σκόραρε ο Χάρα, χαρίζοντας την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους».

Στις 2 Φεβρουαρίου εκδικάζεται άλλη μήνυση, η οποία έχει υποβληθεί κατά του Περέιρα και του Κασάμι από φιλάθλους της «Ένωσης», ενώ στις 8/2 εκδικάζεται κι αγωγή αποζημίωσης εναντίον τους.

Ο Περέιρα και ο Κασάμι είχαν τιμωρηθεί πειθαρχικά για το ίδιο περιστατικό με πρόστιμο 9.000 ευρώ στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και 7.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, 15:21

Περισσότερα Εδώ

Related posts