20 Ιούλιος, 2018 22:07

Breaking News

ΑΕΚ: Τετραήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες ο Πογέτ

ΑΕΚ: Τετραήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες ο Πογέτ
NANOSΤετραήμερο ρεπό έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στους παίκτες, μαζί όμως με μια συγκεκριμένη οδηγία: να ηρεμήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι το «κανονικό» πρωτάθλημα για την ΑΕΚ ξεκινά τον Μάιο, με τη διαδικαδία των play off.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκουραστούν από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, ενώ θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Καλλονή (3/4).

Ο Ουρουγουανός διαπίστωσε με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, ότι οι παίκτες του παρουσιάζουν εμφανέστατα σημάδια κορεσμού. Η ήττα από τον Παναιτωλικό απλώς επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, ότι οι παίκτες «ζούσαν» για την κατάκτηση του κυπέλλου και μετά την απόφαση ματαίωσης, πέταξαν λευκή πετσέτα, λησμονώντας ότι ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος είναι η πρωτιά στα play off. Οι προσπάθειες του Πογέτ να τους «αφυπνίσει» δεν είχαν αποτέλεσμα και, παρότι στο διάστημα αυτό καταγράφηκε η νίκη επί του Παναθηναϊκού, η εικόνα της ομάδας επιδεινωνόταν αγώνα με τον αγώνα.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Σοϊλέδης, Πλατέλλας. Αύριο το πρωί οι παίκτες θα γυμναστούν για τελευταία φορά και από την Πέμπτη το πρόγραμμα προβλέπει ξεκούραση και… ενδοσκόπηση.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, 16:19

Περισσότερα Εδώ

Related posts