22 Φεβρουάριος, 2018 02:02

Breaking News

Ένα τραγούδι για τον Αγ. Βαλεντίνο που προκάλεσε οργή

Ένα τραγούδι για τον Αγ. Βαλεντίνο που προκάλεσε οργή
NANOSΟ επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας που κυβερνά την Ταϊλάνδη πίστεψε ότι θα ήταν καλή ιδέα να γράψει ένα τραγούδι αγάπης με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως τελικά η σύνθεσή του έγινε δεκτή με πικρόχολα σχόλια.

Η μπαλάντα της «Καρδιάς από διαμάντι», την οποία τραγουδά ένας αξιωματικός, μεταδίδεται ήδη από την Παρασκευή από το κρατικό ραδιόφωνο της Ταϊλάνδης με την ευκαιρία της γιορτής των ερωτευμένων, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα.

Ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα «ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή του σε όσους κάνουν καλά πράγματα για την πατρίδα», εξήγησε σήμερα εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

«Οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά καρδιά διαμάντι δεν λένε ψέματα καθημερινά (…) αφού εκδίωξαν μια γυναίκα από την εξουσία», καταγγέλλει ένας Ταϊλανδός αναφερόμενος στην ανατροπή της κυβέρνησης της Γινγκλάκ Σιναουάτρα το 2014.

Το πρώτο τραγούδι του στρατηγού Πραγιούτ με τίτλο «Φέρτε την ευτυχία πίσω στην Ταϊλάνδη» μεταδιδόταν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μετά το πραξικόπημα του 2014.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 13:18

Περισσότερα εδώ

Related posts