15 Αύγουστος, 2018 15:08

Breaking News

«Άσκηση και Υγεία» στο αμφιθέατρο Κατσίγρα

«Άσκηση και Υγεία» στο αμφιθέατρο Κατσίγρα
NANOS

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις και αθλητικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για θέματα άσκησης και υγείας.

Αυτή τη φορά ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» και την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση την Τρίτη 29 Μαρτίου, 7μμ στο αμφιθέατρο Κατσίγρα, του Τμήματος Ιατρικής στην Πλατεία Ταχυδρομείου με θέμα «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συλλογος Μαραθωνοδρομων

Την εκδήλωση συντονίζουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας και ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κων/νος Γουργουλιάνης.

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς είναι ο Νίκος Πολιάς, πανελληνιονίκης μαραθωνίου, με επτά κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα του Μαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα μιλήσει για την πορεία του προς τις επιτυχίες.

Θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες οι κ. Γιάννης Θεοδωράκης καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, κ. Δημ. Σούλας καθηγητής Κλασσικού Αθλητισμού και κ. Αθ. Τζιαμούρτας καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στα ΤΕΦΑΑ και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χατζηιωάννου I. επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα ψυχολογίας στα αγωνίσματα δρόμων, προπονητικής, διατροφής πριν και μετά των αγώνα και προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν στον αγώνα.

Περισσότερα Εδω

Related posts